hits











Et dampende hett tips

  • 08.01.2016 kl.11:55 Tips


hvordan dampe grnnsaker nasjonalgastro vegetar koke sunn mat



Forrige uke kjpte vi oss en god gammeldags dampkoker og lurer p hvorfor vi ikke har gjort det fr. Den er superlett bruke, koster lite og sprer deilig lukt av sedertre i leiligheten. Hadebra,overkokte grnnsaker, for si det snn!

Du fr tak i en slik dampkoker p A Food Market i Osterhausgate til 120 kr. Der har de ogs strre dampkokere.

dampkoker nasjonalgastro sedertre grnnsaker steamer

S enkelt er det dampe grnnsaker:

  1. Sett dampkokeren med grnnsaker i en stekepanne med vann opp til litt under det nederste laget. Det skal ha plass til boble under der.
  2. Ha p hy varme og la det koke under dampkokeren.
  3. Sett p timer eller husk hvor lenge grnnsakene skal ligge. Lurt legge de som skal ligge lengst i bunnen.

hvordan dampe grnnsaker nasjonalgastro dampkoker

Det er forskjellig hvor lenge de ulike grnnsakene br dampes:

  • Gulrot i skiver - 4-5 min.
  • Brokkoli i buketter - 5-6 min.
  • Blomkl - 3-5 min.
  • Spinat - 5-6 min.
  • Potet - 10-12 min.
  • Paprika - 2-4 min.
  • Rosenkl - 8-10 min.
  • Grnnkl - 5-6 min.
  • Sopp - 4-5 min.

hvordan dampe grnnsaker nasjonalgastro dampkoke

God damping!

Likte du innlegget? Gi oss en "like" eller del innlegget med en venn, da vel!

#kjkkentips #dampkoker #steamer #grnnsaker #vegetar #vegan #koketips #kokegrnnsaker #nasjonalgastro

3 comments

Marielle Bratthammer

08.01.2016 kl.14:10

Hres veldig godt ut! Hvor er den kjpt og hvor mye koster den? :)

Nasjonalgastro

09.01.2016 kl.16:52

Marielle Bratthammer: 120 kr p A Food Market i Osterhausgate, Oslo :)

Lars

09.01.2016 kl.19:44

Dette m jeg prve :-)

Write a new comment

Nasjonalgastro

Oslo

Vi er et par fra Oslo som lager nasjonalretter fra alle verdens land. Her kan du finne oppskrifter, se bilder og videoer fra innkjp, matlaging og smaksopplevelser.

Follow