Vi er tilbake for fullt!

Processed with VSCO with a10 preset
 

Heyo!

 

Endelig er Kaaynern ferdig med masteren i religionshistorie, har du spørsmål om norsk nysjamanisme så får du bare spørre ham. Mye har skjedd i løpet av de 6 månedene. I bloggingens fravær har han vært igjennom flere faser. Han har f.eks vært opphengt i minimalisme, men etter at han fant ut hvordan man løser Rubik’s-kuben gikk han over til kubisme (rim shot). Rubik’s-kubingen bidro til en del av Kaaynerns produktive prokrastinering av masteroppgaven i løpet av halvåret, og som resultat gjorde Anniken nesten gal i hodet på grunn av klikkelydene fra kuben. Anniken har fikk seg fulltidsjobb i pendleravstand, i desember, derfor har det vært umulig for oss å jobbe med bloggen.

 

 

Nå har vi mye mer tid til å jobbe med bloggen. Selv om vi ikke har lagt ut noe på bloggen på nærmere et halv år er det morsomt å se at vi fortsatt har hatt jevnt med klikk inn på bloggen hver dag. Så for deg som har ventet og ventet og ventet litt til på flere gode nasjonalrettoppskrifter, restaurant-/festivalopplevelser, anmeldelser osv. kan du bare glede deg til de tingene vi kommer til å publisere fremover. Kom også gjerne med tips til andre ting du vil se på bloggen.

 

Det norske samfunnet har endret seg siden sist vi la ut ting på bloggen. Vi merker at folk er mer opptatt av vegetarprodukter (det inkluderer oss selv), så vi vil derfor lage flere vegetaroppskrifter. Ikke bare vegetaroppskrifter som tar en evighet å lage, som kun interesserer de som kan stå på kjøkkenet en stund, men også enkle vegetarretter basert på de vegetarproduktene du kan finne i butikken.

 

Vi velger å gå bort fra Snapchat siden Instagram har den samme funksjonen nå. Så om du hittil kun har fulgt oss på Snapchat er tiden inne for å ta steget videre til Instaen vår, @national_gastro