Bli stor på Tik tok

tiktok tik tok følgere bli stor på mange få

 

Tik tok er nok det sosiale mediet der det er enklest å få mange følgere. Her er våre tips til hvordan du gjør det bra på Tik tok:

 1. Opprett en åpen konto (Dette anbefaler vi ikke for de som er under 16 fordi hvem som helst kan se videoene man legger ut, og innholdet sprer seg raskt. Det er fort gjort å oppleve at folk er ugreie i kommentarfeltet).

 2. Finn din nisje! Det er fortsatt mange nisjer som ikke er utbrukt på Tik tok, så her er det lurt å tenke utenfor boksen. Tenk på hva du selv er god på og lag en video om et tema som interesserer deg.

 3. Ikke kopier andre. Det er fort gjort å slenge seg på trendene her, men prøv å styre unna så du ikke bare blir en i mengden.

 4. Visse trender kan det være lurt å slenge seg på. Sjekk ut trending hashtags og lag din egen vri på populære formater (en sang, et filter, dans eller meme som går igjen under en bestemt hashtag).

 5. Lyden på videoen din er et viktig virkemiddel fordi andre brukere av appen gjerne vil bruke den samme lyden hvis den er bra. På den måten kan innholdet ditt spre seg raskt. Vær bevisst på det når du lager videoer!

 6. Fortsett å legge ut videoer. Når du først er i gang og har fått mange seere på noen av videoene dine, så ruller ballen av seg selv så lenge du fortsetter å legge ut videoer med relativt bra innhold.

5 kommentarer
  1. Jeg har også Tik Tok, der heter jeg @marcus_og_martinus..fan Jeg elsker videoene dere lager og er på nesten alle livestreamene deres🧡Elsker contente dete Anikken og Kaayne💛Kan dere hjelpe meg til 800 eller 1000 følgere på Tik Tok? Har litt over 750 nå💚eller kanskje følge meg på Tik Tok eller Instagram, på Instagram heter jeg @mmer_4_future

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg