En fase er over

 

Nå har det gått et år siden vi startet denne bloggen. For et år siden het vi nasjonalgastromantikk, og hadde en smule mindre kunnskap om hvordan å ferdes i bloggterrenget. Hadde vi visst bedre ville vi f.eks ikke brukt et navn med syv stavelser. Vi hadde også visst at dagslys er alfa omega for gode matbilder, og at kontakter er alfa omega for å bli anerkjent i bloggverdenen.

 

Fra vår første rett Nasi Lemak

 

Kimchiburger


Kokoda
 

Vi har utviklet oss mye. Det hele startet med at Kaayne ville lage mat og Anniken ville blogge om det. I starten blogget vi utelukkende om nasjonalretter. Vi utvidet raskt til lange blogginnlegg der vi ikke bare dokumenterte matlagingen, men opplevelsen rundt. Vi ble ivrige og bloggen omfattet mer og mer for hver mnd. Den ble mer personlig. I perioder har det vært helt dødt her. Det har gjerne hatt sammenheng med jobb eller sykdom. Hadde vi hatt mer tid ville vi brukt den på bloggen, men vi jobber som alle andre, og har ikke muligheten til å skrive før Freya har lagt seg på kvelden. 

 

I dag er nasjonalgastro en blogg med et mål å komme gjennom alle nasjonalrettene, men vi er også veldig mye mer. Vi lager den maten vi har lyst til å lage, vi går på restaurant, vi lever litt og blogger om det også. Vi kom til et punkt der vi ikke skjønte helt hva vi holdt på med og hvorfor brukte tiden vår på dette her. Vi er fortsatt ikke helt sikre på hva vi driver med. Usikkerheten har blitt en del av konseptet vårt.  

 

Alt i alt er vi veldig fornøyde med hva vi har fått til på et år. De fleste blogger forsvinner i løpet av sitt første leveår fordi det er utrolig vanskelig å få det til å funke, og stor konkurranse. Man får faktisk ingenting tilbake for jobben man gjør. Sånn har det vært for oss også, men nå begynner det å skje ting her. Vi har gjort mange gode samarbeid og håper dette kommer til å fortsette. Vi har til og med vunnet en pris for beste matblogg! 

Tusen takk til alle som har hjulpet oss, støttet oss og hatt trua på oss. Familie, venner, samarbeidspartnere og lesere.

Nå går vi inn i vårt andre år og har ikke tenkt til å gi oss. Mye kommer til å skje i løpet av de neste månedene og det neste året. Det blir noen utfordringer. Vi skal ikke la utfordringene bli hinder. Det kommer nok til å bli nye temaer på bloggen fremover, temaer som også er nye for oss. Om et år fra nå er vi mest sannsynlig steinrike og kan reise verden rundt for å lage nasjonalrettene i sine egne land. Neida. Men det er drømmen.

 

A&K

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg