Mine 5 favorittpodcaster

Jeg er helt avhengig av podcaster og har pløyd gjennom det meste som er. Jeg startet med Tusvik og Tønne da jeg pendlet mellom Oslo og Moss for noen år siden. Da jeg ble arbeidsledig i høst ble jeg gående mye alene i eget hode og podcaster ble redningen. Her skal dere få mine favoritter:

 1. Min desiderte favoritt om dagen er en amerikansk podcast som heter Tigerbelly. Det er en ren underholdningspodcast der man ikke lærer en dritt, men jeg ler alltid av verten Bobby Lee, og latter har vært høyt prioritert denne mørke høsten. Det er ofte gjester fra humorverdenen i studio, som f.eks Bill Burr, Chris D´Elia og Eric Stonestreet.
 2. Hver gang Berrum og Beyer legger ut en ny podcast lar jeg andre podcaster vente. Jeg elsker humoren deres og identifiserer meg med temaene de tar opp. 
 3. Hvis jeg vil ha meg en skikkelig latterkule tyr jeg til Friminutt med Hermann Flesvig og Mikkel Niva.
 4. Konspirasjonspodden er en av storfavorittene fordi jeg synes konspirasjonsteorier er kjempegøy. I denne podcasten får man servert både spenning og humor i samme skje. Episodene er ikke for lange (kunne gjerne vært litt lengre for min del), som gjør det til fin underholdning på bussturen for eksempel.
 5. H3 Podcast er amerikansk og tar for seg mye av det som skjer på internett. Her diskuteres memes, popkultur og andre nyheter i tillegg til personlige historier fra vertene. Ofte er det gjester med, som Post Malone, Pewdiepie og Steve-O

Anniken Thue podcaster

 

Andre podcaster jeg anbefaler: Satiriks redaksjonsmøte, The Joe Rogan Experience, Må på behandling, Sånn er du, Ted Talks daily, Tusvik & Tønne, Ear Biscuits, Stuff you should know

Anniken

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg