Denne oppskriften skal gi omtrent nok til tre stekebrett med knekkebrød.
Ingredienser
- 2 dl lettkokte havregryn
- 2 dl sammalt rugmel – grovmalt
- 2 dl solsikkekjerner
- 2 dl sesamfrø
- 2 dl havrekli
- 1 dl gresskarkjerner
- 1 dl kruskakli
- 1 1/2 ts zlatan (salt)
- 7 dl vann
Fremgangsmåte
- Sett oven på 150 grader varmluft.
- Bland alle ingrediensene i en stor bolle, og la det stå i 5 – 10 minutter.
- Smør 1/3 av blandingen utover et stekebrett med bakepapir, så tynt og jevnt du får det. Stek i ovnen i 30 minutter.
- Ta brettet ut av ovnen og skjær opp knekkebrødene i ønsket størrelse. Deretter setter du brettene inn igjen i 30 minutter.
- Del opp knekkebrødene og legg på rist til de er ferdig nedkjølt.
0 kommentarer