Dette er en genial måte å bruke opp tacorestene du har fra dagen før om du skal ha en rask, digg og mettende snack. Og har du noe salsa kan det være godt å ha på toasten, eller om du har noe guacamole.
Ingredienser
- Toastbrød
- Rester av tacokjøttdeig
- 1 håndfull revet ost
- 1 stor håndfull koriander – kuttet
- Lime- og jalapenomajones, evt. bare vanlig Hellman’s majones
Fremgangsmåte
- Bland osten, tacokjøttdeigen og korianderen på et skjærebrett.
- Smør to toastskiver med lime- og jalapenomajones. Snu de og legg på en passelig mengde av tacoblandingen over. Deretter legger du på den andre toastskiven med majonessiden vendt utover.
- Stek på medium-lav varme, under lokk, til toasten blir gyldenbrun. Det tar ca. 5 – 7 minutter. Majonesen funker bra som “olje” i stekepanna, så du trenger ikke tilsette noe smør eller matolje. Snu toasten og stek til den blir gyldenbrun på den andre siden også.
- Kutt diagonalt og nyt!
Bon ape tit!
TRYKK HER FOR Å FØLGE MEG PÅ INSTA FOR MER INSPIRASJON
0 kommentarer