Oppskrift vannmelonbiff

vannmelonbiff rar mat nasjonalgastro sommermat steke vannmelon oppskrift hvordan lage

Vannmelonbiff?! Men hvorfor?! Vannmelonbiff har visst vært en greie nå de siste to årene, men vi har akkurat hørt om det. Vi vil først advare dere om at dette ikke nødvendigvis er en god rett, men det er opp til deg å bedømme. Kaayne hatet den, mens Anniken ikke syntes den var så verst. Har du mye vannmelon liggende som du ikke får spist, så prøv deg på denne oppskriften…bare fordi.

 

 

Ingredienser

 • Halv vannmelon
 • Balsamico
 • Raps/solsikkeolje til steking
 • Cottage cheese
 • Salt

 

 

Fremgangsmåte

 1. Skjær opp den halve vannmelonen i ca. 3cm tykke skiver, og skjær deretter ut så store rektangulære vannmelonskiver som du får til.
 2. Varm opp stekepanna på medium varme og stek hver skive i litt olje i ca. 4-6 min på hver side. På slutten skrur du opp varmen til medium-høy og steker i 1 min. til på hver side.
 3. Ha over på tallerken med balsamico helt over og cottage cheese. Om du vil kan du også strø litt Maldon salt over vannmelonen.

 

 

 

 

Se videoen under for vår reaksjon på retten

 

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Det har jeg aldri hørt eller sett før, men det så veldig godt ut. Men tror nok vannmelonen skal få holde seg kald her hjemme hehe 🙂

  2. rtn: XD ja, Kaayne angrer litt på at han prøvde det, mens Anniken gjerne kunne spist det igjen. Det rare er at det er mulig å steke vannmelonen som en biff, og den får en helt annen konsistens.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg