Dag 2 av PiP-festivalen starter vi med en opptreden av IDER i borggården. Det er forholdsvis deilig vær i dag og vi trenger ikke irritere oss over vind eller bekymre oss over truende skyer.
På agendaen i dag hadde vi egentlig blomsterkrans-kurs før grillkurs i regi av Jernia, men det rakk vi ikke, og må angre på det etterpå når vi ser at vi ikke har så mange koselige detalj-bilder.
Vi synes det er gøy at det er så mye som skjer på Pipfest. Boble-kurs og bloody Mary-kurs for å nevne noen av aktivitetene man kan melde seg på.
Gunnar Hvarnes, en av Norges beste kokker, viser oss og andre matinteresserte hvordan grille laks og lage en spennende rett servert i hjemmelagde lefser.
Vi har avtalt et intervju med IDER kl 17 og gleder oss til å få til vårt første artistintervju. Filmen fra intervjuet kan du se på Youtube-kanalen vår.
Nå er vi ferdige med intervjuet og kan legge oss rett ut på et pledd med iskaffe fra Lippe og en øl. Vi feirer ved å glemme agendaen vår i minst en time.
Vi deler en pizza parma fra Streetalia på gresset. Det var akkurat det vi trengte nå. Nydelig pizza, sol og musikk mens vi chiller på gresset. Det er jo akkurat det vi forbinder med Piknik i parken.
Akustisk og følelsesladet av SYML i borggården.
Vigelandsparken er en av våre nasjonalskatter. Det er fantastisk at vi får lov til å oppleve skulpturene til Gustav Vigeland med nydelig musikk i bakgrunnen og god mat i magen.
Vi er ganske sultne igjen og spiser hjemmelagede nachos med pulled pork, salsa, guacamole og ost fra 4 Gringos til kveldsmat.
Og en saftig biffpølse fra Haute Dogs.