OSLOS BESTE BURGERSJAPPE

Troys Troy's nasjonalgastro burger oslos beste hamburger oslo burgersjappe torggata burgerrestaurant josper grill matblogg matbloggere norges beste topplisten reiseguide reise travel guide where to eat best burge in oslo restaurant den beste burgeren billig godt

 

 

 

Dette er Oslos desidert beste burgersjappe. Det er liksom the burger spot to end all other burger spots i Oslos burgergate – nemlig Torggata.

 

 

 

 

Det vi liker best med burgern er det at den er grillet på en Josper grill som gir burgern den ordentlige grillsmaken fra kullene. Det er ikke bare Troy’s som har Josper grill. Det har også f.eks Illegal burger, som tidligere er kåret til Oslos beste burger av Aftenpostens lesere 2 år på rad

 

Hamburgerbrødet skiller burgern fra de andre konkurrentene

Men, det som skiller Troy’s fra blant annet Illegal burger og mange av de andre burgersjappene i Oslo er hvor “enkelt” det er. Sjappa er ikke noe spesielt fancy, de vil bare lage ordentlig gode burgere til de som er sultne. Prisen er lav i forhold til hva du får. For 93 kr får du en “Clasico”-burger til å ta med i en liten pappboks, lik de man ofte får fra take-aways i f.eks L.A. Og viktigst av alt, noe som gjør at Kaayne ikke klarer å få nok av burgerne fra Troy’s er selve burgerbrødet – tro det eller ei. Vi vet ikke hva oppskriften er, men de steker burgerbrødene på Josper grillen, noe som også gir en god variert konsistens og smak.

 

Hamburgerbrødet har også en ordentlig saftig tyggemotstand, det er virkelig nydelig å ta en bit av burgern og å oppleve smakene fra burgerbrødet helt inn til selve burgerkjøttet, som også er til å sikle av. Og den enkle dressingen til “Clasico”-burgern (classic dressing) – noe som virker som en type majones med tilsatt smaksavrunder – er bare en match in heaven.

 

 

 

Servicen på stedet er også helt fabelaktig. Man kan merke på han som driver stedet at han gjør det fordi han liker det. Det kan ta noe tid før burgern er ferdig, men det er søren meg verdt det.

 

Om du bruker Foodora kan du bestille burgerne gjennom de, men det anbefales å bare ta turen ned til selve stedet for å få den så fersk som mulig.

 

 

 

 

 

 

Det vi prøver å si er at; om du er i nærheten av Torggata, nei, om du er i Oslo, så MÅ du prøve en burger fra Troy’s. Kaayne anbefaler “Clasico”-burgern.

 

 

 

 

 

 

Protip: stedet holder åpent til kl 03:00 i helgene, så om du har lyst på den BESTE nattmaten noensinne…stikk innom Troys.

 

 

 

Spis verden før verden spiser deg!

3 kommentarer
  1. Fin anmeldelse av Troys. Illegal har fått bra konkurranse her. Skyldes mye pga burgeren, men også beliggenheten. Kan nesten krabbe hjem. Har vært der flere ganger. Blir aldri skuffet. Favoritten er Troys med søtpotet fries. Ulempen er at man kan bli litt for mett.

  2. Kenneth: takk! ja, sant det du sier om beliggenheten, men nå har Illegal fått seg en restaurant på grunerløkka også. Det jeg liker med troys er at det ikke er noe særlig gimmick, maten er bare god rett og slett og man får, som du sier, mye for penga.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg