Ikke utsett! Bare gjør det!


 

Når vi startet denne bloggen var engasjementet vårt helt på topp. Vi skulle gjøre det ene og det andre, og hadde så mange planer om hvor vi kom til å være bare 1 år frem i tid. 

I starten var vi begge studenter, og vi var ALTFOR opptatte av å skaffe oss sponsorer. Det gjorde at vi ikke fikk den frihetsfølelsen til å kunne skrive hva vi ville. 

Kaayne skriver fortsatt på den teite mastern sin, og han fikk seg samtidig en fulltidsjobb OG vi har en liten datter! Og av en eller annen grunn tenkte vi at ja, dette kommer til å funke. Vi starter en blogg hvor vi skal lage alle verdens nasjonalretter. 

Det gikk veldig fint i starten, men det skulle også veldig lite til før alt gikk til helvete.

Det har vært mye krangling på grunn av denne bloggen, og vi har nesten gitt opp mange ganger. Fordi vi ville prioritere flere ting samtidig. Men det går heller ikke, i hvert fall ikke for oss. Derfor gjelder det å planlegge nøye, og holde planene.

Vi har uansett fått mye ut av å ha denne bloggen. Bloggen har pushet oss til å komme oss ut på mange restauranter. Den har også lært oss å bli flinkere til å lage mat, skrive, redigere, skape kontaktnettverk osv. osv. Bloggen går bare oppover.

Men det som skjer nå er at Kaayne er i den siste måneden av masterinnleveringen, så derfor vil det bli litt sjeldnere oppdateringer på bloggen. Det vil være hovedsakelig Anniken som oppdaterer bloggen nå fremover.

Men i midten av desember kommer vi tilbake sterkere enn ever!

Det vi også vil frem til er at om vi klarer å ha en sånn blogg som dette, med alle de forskjellige tingene gående i livet vårt samtidig. Da kan du også satse på det du har lyst til å gjøre i livet. Enten det er å være en kokk i verdensklasse, verdens best betalte regissør eller en katt. Ikke len deg tilbake og tenk at skolen skal gjøre jobben for deg.

Vær foroverlent! Gjør det lille ekstra som kanskje de andre ikke orker. Lær deg noen oppskrifter fra bloggen vår og imponér kjæresten. Ta kontakt med venner og familie, ikke prokrastinér de lever ikke evig. Drømmejobben blir heller ikke kastet i fanget ditt. Kanskje en du kjenner har drømmejobben til deg uten at du vet om det, fordi dere ikke tar kontakt med hverandre.

Som Jim Carrey sa i en tale på et universitet en gang “Faren min ville egentlig bli en komiker, men trodde det ikke var mulig. Derfor ble han regnskapsfører i stedet. Når jeg var 12 år mistet han den “trygge” jobben han egentlig ikke likte. Av det lærte jeg at hvis man kan feile på det man ikke har lyst til å drive med, kan du like gjerne ta en sjanse på det du elsker å gjøre”.

Viktigst av alt; ha det gøy mens du gjør de tingene du gjør, og ikke tenk på hva andre synes.

Fortsatt god søndag!

2 kommentarer
  1. Nå skal eg, inspirert av dette innlegget, gå og gjere det! Men det eg må gjere aller først er å prioritere, for eg vil så alt for mykje. Så om eit kvarter skal prioriteringslista mi vere klar, og det er det første punktet eg skal krysse av på lista! Berre gjere det, men også gjere det ferdig. Så er det kanskje lettare å “berre gjere” neste punkt og. Ha ein utførande flott dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg