Vi har blitt akseptert!

 

 

 

Mye har skjedd nå de siste 2 ukene. Vi har blant annet flyttet tilbake til hovedstaden. Men, kanskje mest interessant og spennende er at Anniken tok kontakt med de som driver det norske YouTube-nettverket Nordic Screens. Anniken fortalte over telefonen at vi driver en matblogg og har lyst til å satse mer på YouTube fremover.

 

Dette var de interessert i og vi var heldige som fikk lov til å bli del av deres Nordic Open nettverk. 

 

 

 

 

JIPPI!!

 

Det vi med andre ord forteller dere om nå er at vi kommer til å satse mer på YouTube-kanalen vår fremover, men vi kommer ikke til å slutte med bloggen.

 

Youtube-kanalen vår kommer til å være mer underholdende og kanskje ikke like mye om matlaging som selve bloggen, men en YouTube-kanal hvor vi kommer til å smake på mye forskjellig som du kanskje aldri har hørt om. 

 

Hvis du allerede har fulgt oss på YouTube har du jo sett at vi blant annet har spist verdens sterkeste chili, verdens “sureste” frukt og spist noe som kanskje kan være noe av den verst tenkelige maten man finner på jorda. 

 

Det er bare noen få videoer vi allerede har laget, men nå vil vi få til å legge ut filmer oftere. Vi har ikke gitt kanalen så mye oppmerksomhet tidligere, og derfor har vi heller ikke så mange abonnenter på Youtube ennå. 

 

Hvis du ikke allerede følger YouTube kanalen vår, så setter vi stor pris på om du begynner nå. Fordi det er nå fremover ting kommer til å skje på kanalen.

 

Fortell gjerne venner, familie, hunden din, edderkoppen over skapet og andre bekjente om kanalen vår. For hvis…jeg mener når vi får 3000 YouTube-abonnenter blir vi oppgradert til Nordic Screens. Og da blir det serious shit.

 

Har du noen YouTube-tips, triks, idéer så bare send de i vår retning i kommantarfeltet enten på bloggen, Facebook, YouTube eller send en mail til oss om det er noe super hemmelig; [email protected]

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg