I morgen blir en HERLIG dag

briller shades close-up nærbilde nasjonalgastro festival pip-festivalen matblogg matbloggere festival sommer musikk

 

Nei, det har ikke akkurat vært det beste været i Norge denne sommern, og du må ha vært loka på syre om du ikke har fått med deg det. Bergen har f.eks kun hatt 4(!) dager med opphold i hele juli, og det har vært den verste sommern i Bergen på 46 år 🙁 Vi har det ikke så ille som de da, vi kan trøste oss med det. Jeg tror til og med vestlendingene har blitt drit lei været denne sommern siden de velger å gi det bort GRATIS på finn.no

 

Vi har ikke hatt noen utenlandsopphold denne sommern heller, bortsett fra Kaaynern som var en snau uke i Polen for å besøke broren sin. Der var det i hvert fall mye bedre vær enn i Norge, men dessverre er ikke Warsawa i nærheten av noe strand.

 

Kinnern har måttet jobbe hele sommern i tillegg, så det ene vi har gledet oss til nå har vært å dra på Øya-festivalen. INGENTING skal kunne klare å ødelegge for vår Øya-opplevelse. Seriøst. Ikke regnet kan ødelegge for oss fordi vi kommer nemlig til å bo en natt på selveste Grand hotel i morgen. Så om det skulle bare regne og regne og regne og regn OG regne i morgen, stikker vi bare på Grand og tsjillern der, med no Champagne som et par high rollers.

 

Selv om det muligens kommer til å regne på Øya- i morgen er det i hvert fall et par ting vi vil få med oss uansett, og det er den utrolig digge maten de serverer der. Hitchhiker sine ost og bacon vaffler blir det spennende å prøve. Aftenposten ga vaffern en 6, og var meget fornøyde.

 

Mye av den andre maten som blir servert på Øya er visst veldig god den også. Som f.eks Go’grilla sin chivito, og om du har fulgt med på denne bloggen siden tidenes morgen har du sikkert fått med deg at vi faktisk har laget chivito.

 


Vår versjon av den eksklusive sandwichen chivito

 

Det er jo nemlig Uruguays nasjonalrett, og den står som 1 av de topp 10 nasjonalrettene vi har laget så langt.

Annet enn maten på Øya vil Kaayern gjerne få med seg post-metall bandet Neurosis. Vi kommer også til å stikke på Øya-natt i morgen for å se den litt spesielle svenske rap-artisten Yung Lean, som rapper til en relativt ny type beats som blir kalt wave music. Det er på en måte en melodisk dubstep, men ikke så veldig dubsteppete om du skjønner. Litt sånn progressiv post-dubstep. Uansett, du finner Facebook-eventet her.

 

Gleder oss til å se denne kisen på Øya-natt.

 

Vi har også fått oss noen driiitfete klær fra Junkyard som vi gjerne vil vise dere i morgen. Legg oss til på snap (nasjonalgastro) for å se noen av klæra allerede nå!!!1!!1!!! Shiiiii

 

Skal du på Øya-festivalen eller Øya-natt så kanskje du treffer på oss der 🙂

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg