Den perfekte julegaven

 

 

Ved Olaf Ryes plass på løkka finnes et lite skattekammer av en butikk.  Vi har gått forbi den mange ganger, sneket til oss litt syltetøy med kastanje og vaniljesmak, fått en slags åpenbaring, men allikevel ikke tatt steget over dørkarmen.  Her om dagen satt vi av litt ekstra tid og gikk inn i La Chambre aux Confitures.

Det var lurt å sette av tid, for dette var som å komme til et eldorado av gourmet-syltetøy. Vi kan med sikkerhet si at her finnes det noe for enhver. Det finnes syltetøy og geléer i alle smaker, til middag som til dessert. Liker du sjokolade er det en egen seksjon med sjokoladesyltetøy(!). Alle variantene er fri for kunstige fargestoffer, smakstilsetninger og konserveringsstoffer. 

  Vi fikk hjelp av betjeningen som tok seg god tid til å guide oss gjennom smakene og finne det vi var ute etter. Dere kommer garantert til å finne syltetøy herfra i våre oppskrifter fremover.  Vi gikk begge ut av butikken med følelsen av at det har åpnet seg en ny, spennende verden for oss.

 

 

 

 

 

 

 

  Freya syntes den med karamell var god. Også samlet hun på våre brukte skjeer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Den hyggelige lille butikken finnes for øyeblikket kun på Grunerløkka og i Paris. Takk og lov for at den kom hit, til vårt nabolag!

 

 

 

 

 

 

Dette må vel være den perfekte julegave? 

 

 

Likte du det du leste? Trykk liker eller del innlegget med en venn, så blir vi glade!

Kaayne & Anniken

 

 

#julegave #julegavetips #julegaveide #syltetøy #gourmet #mat #matlaging #lachambreauxconfitures #skattekammer #grunerløkka #oslo #paris

//

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg