Himkoks åpningsfest

himkok oslo world's best bars verdens beste bar barer hvor å drikke i norge norway where to drink travel guide opening åpningsfest distilleri gin absinthe

 

Vi har vært på Himkoks åpningsfest for å smake på den Sør-Koreanske BBQen de skulle servere. Vi endte derimot opp med å gjøre mye annet i tillegg. Kaayne fikk seg f. eks en hårklipp på utestedet. En fin en også, vel å merke, for kun 400kr(!).

Utestedet i seg selv er et ganske kult konsept. De destillerer sin egen gin, vodka og aquavit der, men holder også på å lage litt absint, som vi var så heldige å få smake på i drinken ‘Hopping Mad’.

Det er litt vanskelig å finne utestedet om du ikke vet hvor det ligger. Det er kun en anonym dør med en liten H logo til høyre for døra. På ‘H’en er det en slange som kveiler seg rundt. Når du åpner døra kommer du inn i en gang med gitterskap, hvor det står lagret diverse grønnsaker på glasskrukker. Videre innover er det en stor bakgård, hvor du kan røyke om du vil.

Bartenderne her vet virkelig hva de gjør. For det første går de kledd nesten som leger, og for det andre trikser de no helt sinnsykt med drinkene de mikser.

 himkok
himkokhimkokhimkokhimkok

Taptail-baren i 2. etg

 


 

Vi møtte på dette merkelige vesenet.

 

 

Drinker er inn nå, mens ølfanatikerne bare kan gå og legge seg…inntil videre.

 

Himkok var ikke helt sikre på om folket ville like den Sør-Koreanske BBQen. Derfor ga de ut gratis smaksprøver på retten de eventuelt skulle servert der.

Veldig godt kjøtt, og det andre som lå i boksen er jeg ikke helt sikker på hva var for noe egentlig. Men det var godt det også, på sin spesielle måte. Det skulle være tilbehøret til BBQ-kjøttet. Det kunne minne om potetstappe i konsistensen, men hummus i smaken egentlig.
 

 

Denne karen hadde visst fått kramper i armene, så han måtte bære en bøtte med sprit ved hjelp av leppa i stedet.

 

 

Etter noen drinker måtte det bare skje.

  

Kaayne: Konserten fra området utenfor frisørsalongen kunne høres mens jeg fikk håret mitt vasket. Det var deilig. 

Oi! Hvordan ble jeg seendes ut?! Følg med på bloggen så får du se.

 

Foto: Anniken 

#Himkok #åpningsfest #drinker #utested #frisør #absint #hårklipp #pelspels #painsolution #bbq #sørkorea

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg