Sist søndag bugnet det over av spennende restauranter i Oslo. På Restaurant Day kan hvem om helst drive restaurant. Eller slik de selv skriver på Facebook;
“On Restaurant Day anyone can set up a restaurant, café or a bar for a day. It can be anywhere: at your home, at the office, on a street corner, in your garden or inner courtyard, at a park, or on the bench – only your imagination is the limit.”
Vi kunne ikke annet enn å kikke innom Påfuglen da vi tilfeldigvis gikk forbi og ble møtt av deilig grillukt og hip musikk. Maten var supergod og stemningen var ikke så verst den heller.
Vi fikk ceviché med tigermelk og nachos, pølsebrød med pulled pork og kimchi, og til dessert var det deilige blåbær med mandelmelk og marengs. Nam nam! Vi har jo laget både kimchi og ceviché, og det er gøy å smake andre varianter.
Var du ikke med denne gangen anbefaler vi på det sterkeste at du prøver ut en av restaurantene, eller starter din egen, neste gang Restaurant Day arrangeres!
#restaurantday #oslo #påfuglen #matblogg #oslokultur #kultur #restaurantoslo #oslove #grunerløkka