Back to the 80s
Dette har du kanskje ikke tenkt på, men iskrem og kaviar smaker faktisk ganske godt sammen. Det er noe med det salte og det søte som gjør dette, ikke bare til en merkelig dessert, men en som utfordrer smaksfordommene. Pluss at det er en litt gøyal rett å servere gjester, pass på at de ikke er kresne da.
Ungen vår elsket det fordi hun ikke har disse smaksfordommene vi voksne har.
Vi har heldigvis tenkt på vegetarianerne her! Yay! Det finnes en svart kaviar som er laget av sjøgress. Vi synes personlig denne var bedre en den oransje ørretkaviaren. Både konsistensen og smaken er god og mild, med ingen sjøsmak. Du får kjøpt denne boksen på steder som Ica til kun 17 kr.
Ingredienser til hjemmelaget iskrem
- 8 eggeplommer
- 100 gram sukker
- 5 dl kremfløte
Fremgangsmåte
- Pisk eggeplommene og sukkeret sammen i en egen bolle.
- Pisk fløten til krem i en annen bolle, og hell over i samme bolle som eggeplommene og sukkeret.
- Sett i frysern, og rør om etter omtrent 1 time for å passe på at det ikke danner seg iskrystaller.
1 kommentar
Interresant 🙂