Iskrem med kaviar

iskrem med kaviar ørretkaviar ice cream caviar nasjonalgastro godt oppskrift tilberede hvordan lage

Back to the 80s 

Dette har du kanskje ikke tenkt på, men iskrem og kaviar smaker faktisk ganske godt sammen. Det er noe med det salte og det søte som gjør dette, ikke bare til en merkelig dessert, men en som utfordrer smaksfordommene. Pluss at det er en litt gøyal rett å servere gjester, pass på at de ikke er kresne da.

Ungen vår elsket det fordi hun ikke har disse smaksfordommene vi voksne har.


Vi har heldigvis tenkt på vegetarianerne her! Yay! Det finnes en svart kaviar som er laget av sjøgress. Vi synes personlig denne var bedre en den oransje ørretkaviaren. Både konsistensen og smaken er god og mild, med ingen sjøsmak. Du får kjøpt denne boksen på steder som Ica til kun 17 kr.



 

Ingredienser til hjemmelaget iskrem

  • 8 eggeplommer
  • 100 gram sukker
  • 5 dl kremfløte

Fremgangsmåte

  1. Pisk eggeplommene og sukkeret sammen i en egen bolle.
  2. Pisk fløten til krem i en annen bolle, og hell over i samme bolle som eggeplommene og sukkeret.
  3. Sett i frysern, og rør om etter omtrent 1 time for å passe på at det ikke danner seg iskrystaller.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg