Til deg

 

Heisann kjære leser!

Du tar deg kanskje et par minutter innimellom og ser gjennom bloggen vår. Vi ville bare si at vi setter utrolig stor pris på at akkurat du gidder å gjøre det. 

 

Vi har skapt et eget lite univers gjennom denne bloggen for å underholde deg. Nasjonalgastro er jo ikke en hverdagsblogg og vi legger utrolig mye jobb i hvert og ett av innleggene våre for å gi deg matlyst og god stemning. Vi har valgt å bruke fritiden vår på dette, og selv om det ser idyllisk ut er det en god del stress og rot utenfor bilderammen.

 

 

 

Vi tjener ikke en krone på bloggen. I hektiske tider spør vi oss selv hvorfor vi har bloggen i det heletatt. Men vi synes jo det er utrolig gøy når vi ser at folk setter pris på det vi gjør. Derfor er vi veldig takknemlige for tilbakemeldinger fra dere lesere. Vi ønsker å vite hva dere vil se mer/mindre av. Ikke vær redde for å kommentere.

 

 

Å trykke “like” eller dele et innlegg koster nok ikke deg så mye som det er verdt for oss når vi mottar det. Derfor ber vi deg om å være kul og vise det hvis du liker det. 

 

 

 

 

Beste hilsner matbloggerne

Kristoffer Kaayne Kaalsaas og Anniken Thue

 

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 

2 kommentarer
  1. Utrolig herlig blogg! Fikk meg en god latter av disse herlige bildene 🙂 ha en god kveld! Gleder meg til neste 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg