hits

november 2015

OSS I MEDIA

Her vil vi holde dere oppdatert på hvor vi har blitt nevnt i media. TV2 - MATKONTROLLEN SUP.NO

Enkel måte å varme grønnsaker på

    Ja, det funker som bare det! Grønnsaker inneholder mye vann, og det mikrobølgeovnen gjør er å kun varme vannmolekylene i grønnsakene. Dette gjør at grønnsakene kokes i sitt eget ...

Islandsk julemiddag med vaktler

God første advent! Vi har tilbragt helgen hos Anniken sine foreldre i Moss. Her har vi dratt frem julepynten fra kjelleren og okkupert kjøkkenet. Dette er det første innlegget i vår serie med jule...

Søndagsmarked på Blå

Heisann! Håper du har hatt en strålende helg. Da er vi i gang med en ny uke igjen og ser tilbake på helgen med et bildeinnlegg. På søndag var vi en tur på Blå. Der har de marked hver søndag året r...

Burgere på brygga

Hei og god helg til deg! Vi har ikke laget noen nasjonalrett i dag. Vi orket ikke. Ville heller få maten servert raskt, sånn som vanlige mennesker. Siden det var så kaldt at det grenset til ekstre...

Kreative julegaveidéer

Heisann! Hvit snø faller utenfor vinduet as we speak. Eller, i følge gårsdagens værmelding gjør den hvertfall det. Jeg velger å fortrenge den våte, slapsete realiteten og la fantasien forvandle de...

Khachapuri - et supert alternativ til pizza

  Heisann! I dag blir det ny nasjonalrett og vi flyter videre på vegetarbølgen vår, med Khachapuri, Georgias svar på pizza.  Denne er ikke bare god, men  enkel  og billig å la...

Delta på vårt Snapshow!

Hei, du! Ja, du! Ja...deg! Her får det en smakebit av hva som "went down" på det første Snapchat talkshowet vårt. Skriv gjerne noen spørsmål til oss, så svarer vi på de i en av de...

LIVE SNAPSHOW KL 21:30

Hei! Nå har vi tenkt til å teste ut noe nytt som dere bare MÅ få med dere! Folk har altfor liten tålmodighet nå om dagen, og kan ikke konsentrere seg om ting i lengre enn 2 sekunder. Vi ...

Vegetariske retter

  Here's a list of the vegetarian food and drinks that exist on the blogg. It's written next to a dish or drink if it's vegan or gluten free.     National dishes Canada - M...

MOLDOVA - MAMALIGA (GLUTENFRI)

Dette er en grei rett å lage for deg som har glutenintoleranse -allergi, og dårlig tid (oi det rimte). Moldovas nasjonalrett tar maks 10 minutter å lage, så lenge du vet hvordan man koker vann. Den...

Abonnér på Youtuben vår

Heisann, du! Vi hadde satt kjempestor pris på om du hadde abonnert på Youtube-kanalen vår National Gastro. Der kommer vi til å holde deg oppdatert med videoer om matlagingstips og triks. Vi k...

Verdens sterkeste chili

Vi fikk tak i verdens sterkeste chili - Carolina reaper, av selveste Chili Klaus. Vi tenkte det eneste logiske da ville være å lage en chilispisekonkurranse som du kan sette deg tilbake å se på. ...

Klein videoblogg

Før jeg startet denne bloggen, holdt jeg delvis på med en videoblogg. I retrospekt ser jeg nå at videoen var kleinere enn jeg trodde, men den hadde sin sjarm. Si hei til den tidligere videob...

Instagram - et moderne eventyr

Et utsnitt . . . . . . av en rotete virkelighet. En av mine favorittsyssler er å legge ut bilder på Instagram. Det er sant. Jeg elsker å finne det perfekte utsnitt for så å redige...

Kaffe, øl og vinyl

Hvis du lurer på hvilken kafé/bar du skal velge neste gang anbefaler vi deg å ta deg en tur til Vulkan. Der finner du Hendrix Ibsen- en favoritt hos oss. Stedet er blitt en fast kontorplass når én ...

GUATEMALA - FIAMBRE

Guatamala sin nasjonalrett er egentlig bare en stor salat som blir laget i forbindelse med deres "Día de Muertos"-feiring eller day of the dead som det heter på engelsk. De sier at retten stammer f...

Nasjonalgastro

Oslo

Vi er et par fra Oslo som lager nasjonalretter fra alle verdens land. Her kan du finne oppskrifter, se bilder og videoer fra innkjøp, matlaging og smaksopplevelser.

 photo matbloggsentralen_logo2-300x87_zpsjlgwh2ju.png
Follow

Kategorier