juli 2016

Sommermat og -drikke

Selv om det kanskje ikke har vært en så varm sommer som vi hadde håpet på (som vanlig) så betyr ikke det at man ikke kan spise ordentlig sommermat. Bilde: Fijis nasjonalrett Fijiansk kokoda &...

A day in Gothenburg

    Her er flere bilder fra vår eksotiske todagers-tur til Gøteborg.               Vi liker rommet vårt på Radisson Blu, og chiller litt&...

"Slow living" i Gøteborg

                                              ...

Michelin-restaurant Koka i Gøteborg

  Litt bakgrunnsinfo om valg av restaurant: Når man er på ferie i utlandet kan hva som helst skje, og etter en lang dag med Pokemon Go bestemte vi oss for å ta et Michelin-besøk he...

Vi har tatt et valg

Ja.. Nå har vi bestemt oss. Vi flyttet jo til Moss i mai. Kaaynern pendler til Oslo hver eneste dag. Jeg har vært hjemme med Freya hver eneste dag siden vi flyttet, og jobber som vikar noen kvelder...

Vegetarisk "pulled pork"

Lag pulled pork bare helt vegetarisk, eller vegansk om du vil. Etter å ha spist denne et par ganger, synes jeg det faktisk er vanskelig å skille mellom ekte pulled pork og denne vegetarversjon...

Slik lager du KFC-kylling

  Disse kyllingbitene blir så sjuuukt gode. Det tar litt tid å planlegge for å lage de, men søren er det ikke verdt det. Det finnes ikke no KFC i Norge, det er vel egentlig en typisk ame...

Nasjonalgastro

Oslo

Vi er et par fra Oslo som lager nasjonalretter fra alle verdens land. Her kan du finne oppskrifter, se bilder og videoer fra innkjøp, matlaging og smaksopplevelser.

 photo matbloggsentralen_logo2-300x87_zpsjlgwh2ju.png
Follow

Kategorier


hits