mars 2016

Annikens 7 regler for å oppnå stillhet

  Jeg liker å tegne frustrasjonene mine. Jeg var helt hysterisk i forhold til lyder for et par uker siden da Freya sov veldig dårlig.  Alle de små, puslete lydene jeg aldri vi...

Verdens sterkeste alkoholfrie drink

  De fleste som kjøper seg en alkoholfridrink på et utested blir som regel gitt de samme tingene; brus, eplemost eller alkoholfrivin. Men hvorfor kan ikke de som velger seg en alkoholfridrink...

Enda et sted dere kan følge oss!

Hei kjære lesere! Håper dere alle har en fantastisk påske. Dere følger oss kanskje på facebook, instagram (@national_gastro) eller snapchat (nasjonalgastro)? Vil bare informere dere...

Drikk påskeølet i nordens lengste bar

    I kveld besøker vi en av våre nærmeste naboer. Vi skal spise middag på Smelteverket, gastropuben som ligger i mathallens kjeller, med utsikt rett ut i akerse...

En utrolig ekkel sannhet om fiken

  Dette er noe jeg fant ut bare et par dager siden. Jeg har heldigvis ikke vært en kjempestor fan av fiken, og nå har jeg ikke akkurat blitt en større fan.   Dette er greia: &nbs...

Konsentrasjon og avslapning i pulverformat

  I flere år har vi vært fans av matcha-te. Du har kanskje hørt om det før? Det smaker veldig grønt, og er veldig grønt. Teen har blitt brukt i seremonier av zen-buddister i Japan ...

Brennvakker keramikk

    På lørdagen tok vi turen innom Anette Krogstad sitt utsalg ved Blå i Oslo. Anette er blant annet kjent for å ha laget serviset til restaurant Ylajali og Pjoltergeist. &nb...

Viljestyrken satt på prøve

Da jeg kom inn på Rema i går kveld satt ansatte på huk og plukket smågodt og istykkerrevne godteposer fra gulvet. Det var glissent i godtehyllene. Tydelig at det hadde vært kaos...

Kaffemeditasjon - en sansevekker for travle folk

For meg er morgenen en hellig stund. Hvis jeg har muligheten står jeg opp før de andre og drikker morgenkaffen i fred. Bare meg og kaffekoppen. Ingen forstyrrende elektronikk. Til og med ...

En avslappet botswansk søndagsmiddag

Nå har vi endelig laget en ny nasjonalrett. Denne har vi brukt ganske lang tid på, men den var veldig lett å lage og smaker helt fantastisk. Søndagen for oss skal være langsom, stres...

En fase er over

  Nå har det gått et år siden vi startet denne bloggen. For et år siden het vi nasjonalgastromantikk, og hadde en smule mindre kunnskap om hvordan å ferdes i bloggterrenget. Hadde vi visst be...

Nasjonalgastro

Oslo

Vi er et par fra Oslo som lager nasjonalretter fra alle verdens land. Her kan du finne oppskrifter, se bilder og videoer fra innkjøp, matlaging og smaksopplevelser.

 photo matbloggsentralen_logo2-300x87_zpsjlgwh2ju.png
Follow

Kategorier


hits