Asia


Konsentrasjon og avslapning i pulverformat


  I flere år har vi vært fans av matcha-te. Du har kanskje hørt om det før? Det smaker veldig grønt, og er veldig grønt. Teen har blitt brukt i seremonier av ze...

ADOBO- Ribbe på Filippinsk vis


          Adobo er egentlig en uoffisiell nasjonalrett fra Filippinene, men vi fant ikke noe offisiell nasjonalrett, derfor valgte vi denne. Det er...

THAILAND - PAD THAI


    Pad thaien ble promotert av den tidligere statsministeren Plaek Phbunsongkhram på 1930-tallet for å etablere nasjonalisme. Retten ble gjort populær under 2. ve...

SØR-KOREA - KIMCHI


  Kimchi er en rett som er ganske inn for tiden, så vi tenkte det ville passe bra å lage den nå. Kimchi er fermenterte grønnsaker med chilikrydder som regel. Ordet i seg ...

MALAYSIA - NASI LEMAK


Første rett ut er Malaysias Nasi Lemak. Oppskriften er til 2 personer. Ingredienser: 2,1 dl basmatiris 75 ml kokosmelk 3,25 dl vann 2 Pandanblader 1 sitrongress 2 eg...

Nasjonalgastro

Oslo

Vi er et par fra Oslo som lager nasjonalretter fra alle verdens land. Her kan du finne oppskrifter, se bilder og videoer fra innkjøp, matlaging og smaksopplevelser.

 photo matbloggsentralen_logo2-300x87_zpsjlgwh2ju.png
Follow
hits