hits





Asia


Hvordan lage matcha te


  I flere år har vi vært fans av matcha-te. Du har kanskje hørt om det før? Det smaker veldig grønt, og er veldig grønt. Teen har blitt brukt i seremonier av ze...

ADOBO - Ribbe på Filippinsk vis


          Adobo er egentlig en uoffisiell nasjonalrett fra Filippinene, men vi fant ikke noe offisiell nasjonalrett, derfor valgte vi denne. Det er...

Oppskrift på pad thai - Thailands nasjonalrett


Pad thaien ble promotert av den tidligere statsministeren Plaek Phbunsongkhram på 1930-tallet for å etablere nasjonalisme. Retten ble gjort populær under 2. verdenskrig, og har ...

Oppskrift på kimchi - Sør-Koreas nasjonalrett


  Kimchi er en rett som er ganske inn for tiden, så vi tenkte det ville passe bra å lage den nå. Kimchi er fermenterte grønnsaker med chilikrydder som regel. Ordet i seg ...

Oppskrift på nasi lemak - Malaysias nasjonalrett


  Første rett ut er Malaysias Nasi Lemak. Navnet på retten betyr på malay "oljete" eller "fet ris", men i kontekst av retten betyr det egentlig "fyldig" eller "kremet...

Nasjonalgastro

Oslo

Vi er et par fra Oslo som lager nasjonalretter fra alle verdens land. Her kan du finne oppskrifter, se bilder og videoer fra innkjøp, matlaging og smaksopplevelser.

 photo matbloggsentralen_logo2-300x87_zpsjlgwh2ju.png
Follow