hits











Øya 17 // Del 2

annis nasjonalgastro øyafestivalen 2017 pølsemakeri festivalmat matblogg matbloggere anmeldelse kritikk hva er best

 

 

 

Fredag. Fredagen ble en kort fornøyelse for oss, men vi rakk å prøve Smalhansretten, spicy kyllinglår i jalapeno slaw, bbqsaus  og koriander, servert i en saftig bun.  Smalhans fortjener all rosen de har allerede har fått for denne, som er en av våre favoritter, sammen med Pjoltergeist sin Takoyaki.

Vi fikk også prøvd en spiselig tallerken, for som sagt tidligere, er tallerknene laget av hvetekli, og kan spises på lik linje med alt annet man får servert her inne. Minner faktisk om hjemmelaget knekkebrød. Noe som muligens tyder på at mine knekkebrød ikke er så veldig gode. 

Vi er veldig tilhengere av at Øya har et miljøvennlig fokus, og at alle restaurantene serverte økologisk mat, med et stort vegetarisk tilbud, for de som ønsker det.

 

 

 

festival festivalmat 2017 smalhans nasjonalgastro sommer øya øyafestivalen

 

 

 

Lørdag. Siste dag, halvfint vær. Fint fotolys. Ganske god festivalstemning.  Begge har pådratt oss en liten forkjølelse etter den regnfulle onsdagen. Men ellers ganske god stemning.  

 

 

 

øyafestivalen 2017 nasjonalgastro festival

 

 

 

kaayne anniken nasjonalgastro øyafestivalen øyamat festivalmat matblogg

 

nasjonalgastro øyafestivalen festivalmat 2017 anniken

 

 

 

Siden de hadde fått skryt av Aftenposten ville Anniken på død og liv teste en spicy braisert lammepannekake med chipotle mayo. Ble skuffet av innholdet dessverre. Litt tørt og smakløst, og på ingen måte spicy. Men for de som er veldig glad i smaken av lam i seg selv, fungerer den sikkert helt fint.

Skulle gjerne heller ha safet den med chilicheese Quesedillas fra Hitchhiker, men den vet vi jo fra før at er forbanna bra, og fortjener en shout out selv om vi ikke spiste den på årets festival.

 

 

 

øyafestivalen 2017 festivalmat anniken nasjonalgastro matblogg

 

 

 

 

 

Kaayne tok seg en pølse fra Annis, som han i utgangspunktet er veldig fan av.  Pølse gjør seg godt som festivalmat, og vi er glad for at det var Annis som serverte den.

 

 

 

 

 

 

Etter maten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har sett mange gode artister i år og Lars Vaular avsluttet det hele (i brudekjole) på verdig vis. Øyanatt neste.

 

Takk for oss Øya17. Sees om et år!

 

 

 

 

No comments

Write a new comment

Nasjonalgastro

Oslo

Vi er et par fra Oslo som lager nasjonalretter fra alle verdens land. Her kan du finne oppskrifter, se bilder og videoer fra innkjøp, matlaging og smaksopplevelser.

Follow