hits

Vi er tilbake for fullt!

Processed with VSCO with a10 preset
 

Heyo!

 

Endelig er Kaaynern ferdig med masteren i religionshistorie, har du sprsml om norsk nysjamanisme s fr du bare sprre ham. Mye har skjedd i lpet av de 6 mnedene. I bloggingens fravr har han vrt igjennom flere faser. Han har f.eks vrt opphengt i minimalisme, men etter at han fant ut hvordan man lser Rubik's-kuben gikk han over til kubisme (rim shot). Rubik's-kubingen bidro til en del av Kaaynerns produktive prokrastinering av masteroppgaven i lpet av halvret, og som resultat gjorde Anniken nesten gal i hodet p grunn av klikkelydene fra kuben. Anniken har fikk seg fulltidsjobb i pendleravstand, i desember, derfor har det vrt umulig for oss jobbe med bloggen.

 


 

N har vi mye mer tid til jobbe med bloggen. Selv om vi ikke har lagt ut noe p bloggen p nrmere et halv r er det morsomt se at vi fortsatt har hatt jevnt med klikk inn p bloggen hver dag. S for deg som har ventet og ventet og ventet litt til p flere gode nasjonalrettoppskrifter, restaurant-/festivalopplevelser, anmeldelser osv. kan du bare glede deg til de tingene vi kommer til publisere fremover. Kom ogs gjerne med tips til andre ting du vil se p bloggen.

 

Det norske samfunnet har endret seg siden sist vi la ut ting p bloggen. Vi merker at folk er mer opptatt av vegetarprodukter (det inkluderer oss selv), s vi vil derfor lage flere vegetaroppskrifter. Ikke bare vegetaroppskrifter som tar en evighet lage, som kun interesserer de som kan st p kjkkenet en stund, men ogs enkle vegetarretter basert p de vegetarproduktene du kan finne i butikken.

 

Vi velger  g bort fra Snapchat siden Instagram har den samme funksjonen n. S om du hittil kun har fulgt oss p Snapchat er tiden inne for ta steget videre til Instaen vr, @national_gastro 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Follow