Vi lot middagen komme til oss

 

Endelig begynner vi å finne oss tilrette i Moss. Mange innlegg har måttet stå på vent en liten periode av flere grunner. Vi liker oss i Moss, vi. Det eneste som plager oss er utilgjengeligheten. Man må være forberedt på helligdagene. For stengt betyr stengt her, i motsetning til i Oslo. Det finnes ingen rosa livreddere som kommer syklende med mat til oss når vi ikke gidder å lage den selv. Det har vi fått kjenne på, og vi har allerede blitt flinkere til å bruke det vi har i skapet og tenke kreativt når vi har glemt å gå i butikken. Men det er jo lov til å mimre seg tilbake til Oslo allikevel.

 


 

 

Når vi holdt på med flyttingen vår var det et stort tiltak å begynne å lage vår egen mat.

 

Thank God for Foodora.

 

Vi lastet ned appen og bestilte mat fra Way Down South.

 

Nærmere bestemt en pulled pork burger og en vegetar pulled pork.

 

 

 

 

Maten var på døra innen Kaayne hadde klart hadde klart å bli ferdig med å ta seg en dusj.

 

 


 

 

Kaayne klarer ikke å vente

 

 


 

 

Han fortærer måltidet med alle sine krefter

 

 

 

 

Nytelse er nok en gang oppnådd.

 

 

 

 

Anniken tar seg god tid til å ta noen bilder av burgern sin først.

 

 


 

Enda et.

 

 




...også et til

 

 



 

 

Nå kan hun endelig spise.

"Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves", for den var syyykt god!

 

Takk for maten, Foodora!

 

(sponset innlegg)

One comment

lisarorvik

20.05.2016 kl.12:33

Så herlig, så kjempe godt ut :)

Write a new comment

Nasjonalgastro

Oslo

Vi er et par fra Oslo som lager nasjonalretter fra alle verdens land. Her kan du finne oppskrifter, se bilder og videoer fra innkjøp, matlaging og smaksopplevelser.

Follow
hits