hits











Vi lot middagen komme til oss

 

Endelig begynner vi finne oss tilrette i Moss. Mange innlegg har mttet st p vent en liten periode av flere grunner. Vi liker oss i Moss, vi. Det eneste som plager oss er utilgjengeligheten. Man vre forberedt p helligdagene. For stengt betyr stengt her, i motsetning til i Oslo. Det finnes ingen rosa livreddere som kommer syklende med mat til oss nr vi ikke gidder lage den selv. Det har vi ftt kjenne p, og vi har allerede blitt flinkere til bruke det vi har i skapet og tenke kreativt nr vi har glemt g i butikken. Men det er jo lov til mimre seg tilbake til Oslo allikevel.

 


 

 

Nr vi holdt p med flyttingen vr var det et stort tiltak begynne lage vr egen mat.

 

Thank God for Foodora.

 

Vi lastet ned appen og bestilte mat fra Way Down South.

 

Nrmere bestemt en pulled pork burger og en vegetar pulled pork.

 

 

 

 

Maten var p dra innen Kaayne hadde klart hadde klart bli ferdig med ta seg en dusj.

 

 


 

 

Kaayne klarer ikke vente

 

 


 

 

Han fortrer mltidet med alle sine krefter

 

 

 

 

Nytelse er nok en gang oppndd.

 

 

 

 

Anniken tar seg god tid til ta noen bilder av burgern sin frst.

 

 


 

Enda et.

 

 




...ogs et til

 

 



 

 

N kan hun endelig spise.

"Den som venter p noe godt venter ikke forgjeves", for den var syyykt god!

 

Takk for maten, Foodora!

 

(sponset innlegg)

One comment

lisarorvik

20.05.2016 kl.12:33

S herlig, s kjempe godt ut :)

Write a new comment

Nasjonalgastro

Oslo

Vi er et par fra Oslo som lager nasjonalretter fra alle verdens land. Her kan du finne oppskrifter, se bilder og videoer fra innkjp, matlaging og smaksopplevelser.

Follow