hits

GODT NYTTR!

kalkun nasjonalgastro nyttr

Godt nyttr!

Vi hper dere har hatt en like fin feiring som oss. Vi spiste en nydelig kalkun med en kremet meksikansk mole-saus til. Av tilbehr hadde vi waldorfsalat, rdkl, poteter med andefett, og en frisk fennikel og reddiksalat. Her har dere noen bilder fra kvelden vr.

Det er viktig f kryddersmret inn under skinnet s kalkunen ikke trker ut, samtidig som det setter en nydelig smak p kjttet.



Andefett passer perfekt til stekte poteter.


Snnen til Eirik fikk vist rommet sitt til Freya.


Freya ble helt forelsket i denne gamle gyngehesten, som oldefaren til Eirik har snekret sammen, og som Eirik brukte nr han var liten.


Vi kunne virkelig ikke ha lagd noe saftigere kalkun enn denne. Selv de magreste bitene hadde gode safter i seg.


Heldigvis var Jadeen tidligere ekspert p transjering, og har jobbet med det i 5 r. Kalkunen ble mildt sagt kuttet til perfeksjon.



Audun og Jade jobber ogs som sommelier, s vi fikk gode viner til maten.



Vi hadde det s koselig at vi p et tidspunkt nesten holdt p glemme at det faktisk var nyttrsaften, og at vi mtte telle ned.




Det ble noen flasker, og blant de vi kan anbefale er Blanc Foussy, som er en musserede ros, og Juv y Camps som er en cava. Pinot grigioen brukte vi i rdklen.

n kommentar

S godt det s ut :D nsker dere et flott r!

Skriv en ny kommentar

Follow