hits











Glutenfrie julekaker fra Sveits

  • 21.12.2015 kl.15:28 Hytid

Hei og god siste advent! Da er endelig den siste oppskriften klar til deles. Beklager at den kommer sent, men vi var helt ute av stand til f det til i helgen siden Kaayne har vrt s drlig.Denne gangen fr dere oppskrift p sveitsiske Brunsli som er glutenfrie og enkle lage. Skikkelig gode er de ogs!






Ingredienser

  • 250 g mandelmel
  • 150 g sukker
  • 2 eggehviter
  • 100 g bitter sjokolade
  • 1 klype salt
  • 1 klype malt nellik
  • 2 klyper kanel

Fremgangsmte

  1. Finhakk eller mal sjokoladen.
  2. Pisk eggehvitene litt fr du har oppi resten av ingrediensene
  3. Kna. Er den veldig seig kan du ha i litt mer mandelmel.
  4. Str sukker p et bakepapir og legg p deigen. Legg et bakepapir over.
  5. Kjevle deigen jevn ( 5-10 mm tykke)
  6. Bruk pepperkakeformer. Du vet hvordan det gjres. Legg over p en stekeplate.
  7. La hvile i 3 timer.
  8. Stekes p 250 grader i mellom 6 og 10 min. Flg med p kakene. De skal vre spr utvendig og myke p innsiden.
  9. La hvile litt p en rist.

Dette synes vi om retten:

Vi er begge enige om at kakene er kjempegode. Er man lei pepperkaker er dette et supert alternativ. Smaker marsipan, men minner ogs om brownies.

Likte du det du leste? Gi oss en 'like' og del innlegget gjerne med en venn eller noen andre du tror ville likt oppskriften.

No comments

Write a new comment

Nasjonalgastro

Oslo

Vi er et par fra Oslo som lager nasjonalretter fra alle verdens land. Her kan du finne oppskrifter, se bilder og videoer fra innkjp, matlaging og smaksopplevelser.

Follow