hits











Eggelikør fra Puerto Rico





 

 



 

Hei og god tredje advent til dere! I dag skal dere få oppskrift på en drink som røsker litt i halsen, men på en deilig måte.  Endelig fikk vi lagt ut oppskriften før dagen er over! Håper den faller i smak.

 

 

Ingredienser

  • 1 boks kokosnøttmelk
  • 2 dl mørk rom
  • Nesten en hel boks vikingmelk
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 ss kastanjenøttsyltetøy fra La Chambre aux Confitures på Grünerløkka.
  • 2 eggplommer lettpisket
  • Kanel til å strø over, og hele kanelstenger til å ha i koppen til pynt. 

 

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene sammen i en blender, eller foodprosessor til det blir skummete.

 

 

 

Hva vi synes om drikken

 

 


Anniken: Dette er en god dessertdrikk. Veldig mettende, så jeg orket ikke drikke opp hele. Jeg elsker Baileys og kremete kaffelikører, så denne passer bra for meg. Den er ikke varm, sånn som det ser ut, bare så det er sagt. 

 

 


Kaayne: En god juledrikk som kan minne om en white russian egentlig, også er den enkel å lage. Den er mektig og jeg merket at det holdt med én.

 

 









Likte du det du så? Gi oss en "like" under her eller del innlegget med en venn, så blir vi glade.

No comments

Write a new comment

Nasjonalgastro

Oslo

Vi er et par fra Oslo som lager nasjonalretter fra alle verdens land. Her kan du finne oppskrifter, se bilder og videoer fra innkjøp, matlaging og smaksopplevelser.

Follow