hitsBehind the scenes

  • 26.08.2015 kl.11:57 Annet

Vi tenkte å dele noen bider fra virkeligheten med dere. Hvordan det  egentlig er når vi lager nasjonalretter og skal skape god stemning gjennom blogginnleggene. 

Kaayne lager mesteparten av maten. Anniken tar bilder og prøver å se ting til å se fint ut samtidig som hun holder datteren vår, Freya blid. Det er ikke alltid like lett:Prøver å se fornøyd ut men det funker liksom ikke med en snørrete unge som griner på fanget fordi hun vil ha skålen med blåskjell.

 

 

 Greit! Vi setter henne ned og lar livet gå sin gang, før maten blir kald. 
Der ja..Hun forsyner seg av potetene som er dynket i cayennepepper. Kaayne melder seg ut, tar med seg potetene og skålen sin inn. Anniken og Freya prøver å holde stemningen oppe og blir sittende på balkongen....sånn gikk det..


 

Du kan se masse mer "behind the scenes" hvis du følger oss på snapchat.#behindthescenes #bakfasaden #hverdag #virkeligheten 

4 comments

Marita

26.08.2015 kl.12:01

Hehehe, det der såg veldig kjent ut. Sjeldent ting faktisk blir som man ser for seg med en liten en som skal røre på ALT :D

Edel Kristina

26.08.2015 kl.16:23

Haha, det så kjent ut ja... Kjekt med litt annerledes bilder hvor vi får se hvordan det ofte er bak kamera :P

Victoria :-)

02.09.2015 kl.11:30

Artig å se "behind the scene"-bilder! Krever jo litt ekstra med en liten en :-)

Ønsker dere en fin onsdag!

Nasjonalgastro

02.09.2015 kl.11:41

Victoria :: nei, det er ikke bare bare å lage disse rettene hehe.

Write a new comment

Nasjonalgastro

Oslo

Vi er et par fra Oslo som lager nasjonalretter fra alle verdens land. Her kan du finne oppskrifter, se bilder og videoer fra innkjøp, matlaging og smaksopplevelser.

Follow